.


Modelare, Mărire și Micșorare la scara

 

Dorim să ne prezentăm și atelierul nostru, împreună cu toate procedurile în care suntem specializați. Putem oferi diferite tipuri de tehnici, fie moderne, fie tradiționale.
Serviciile noastre produse manual încă din 1997

> Vezi pagina

Turnarea în bronz

 

Realizarea de forme din cauciuc siliconic pentru reproducerea sculpturilor prin procesul de ceară pierdută, dar și prin nisip chimic. Procedura se efectuează prin turnare, periere sau pulverizare, fiecare în funcție de cerințele artistului sau pretențiile sculpturii.

> Vezi pagina

Ceară Pierdută

 

Executăm turnarea prin ceară pierdută folosind procedeul de coji ceramice, precum și metodele tradiționale (amestec de ipsos și grog).
Procesul de ceară pierdută este o tehnică de turnare în metal în care un model din ceară este acoperit cu un material refractar, creând astfel un "mold" sau formă.

> Vezi pagina

Turnarea în Nisip

 

Cunoscută și sub denumirea de turnare în nisip, este un proces de turnare în metal caracterizat prin utilizarea nisipului ca material pentru formă. Amestecuri de nisip cu rășină sau cu silicat de sodiu pot fi implementate în realizarea sculpturilor.

> Vezi pagina

Forjare Artistică

 

Lucrate manual în stil tradițional și contemporan, conform cerințelor dvs., soluțiile noastre de lucrări metalice forjate oferă texturi și finisaje de cea mai înaltă calitate. Lucrările noastre forjate din metal sunt, de asemenea, rezistente la intemperii și coroziune, pentru a rezista testului timpului.
Am realizat elemente de metal la reședința Majestății Sale, Regele Felipe VI al Spaniei!

> Vezi pagina

Lucrări metalice

 

Realizăm sculpturi construite, asamblate din foi, profile de oțel corten, oțel inoxidabil, bronz laminat.

> Vezi pagina

Restaurare

 

De-a lungul anilor, am acumulat experiența necesară în procesele de restaurare în bronz, fier și oțel inoxidabil. Obiectivul acestor lucrări este să reparăm opere care s-au deteriorat în timp sau au fost afectate în alte circumstanțe.

> Vezi pagina

Patinare

 

Patinarea este un proces chimico-termic bazat pe substanțe speciale pentru a obține culorile dorite de către artist.

> Vezi pagina

Plăci, Trofee și Medalii

 

Plăci personalizate, trofee și medalii, gravate și embosate, sunt perfecte pentru orice, de la mici sărbători de birou până la evenimente corporative de amploare.

> Vezi pagina

Finisare și lustruire

 

Fiind un element integrant al calității, finisarea și lustruirea au un rol important în procesul de fabricație, iar noi utilizăm unelte proiectate sau adaptate în acest sens.